Μικροί Επιστήμονες

Image
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Stem&Arts/Μικροί Επιστήμονες» είναι εμπνευσμένο από την αγάπη για τα παιδιά και την επιθυμία μας να τους προσφέρουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει για την ηλικία τους.

Είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού κέντρου STEM&ARTS και επιδιώκει να αλλάξει τον τρόπο που περνάνε τα παιδιά τον ελεύθερο χρόνο τους μακριά από το σπίτι και το σχολείο.
Οι «Μικροί Επιστήμονες» ξεχωρίζουν από όλα τα άλλα παρόμοια προγράμματα καθώς στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά τους συμπεριλαμβάνονται μοναδικές δραστηριότητες όπως:

  • Ρομποτοκατασκευές
  • Μικροί αρχιτέκτονες
  • Play in English
  • Μελετώ για το σχολείο
  • Ανακαλύπτω τον κόσμο
Image
Image
Τα παιδιά έχουν την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες, οι οποίες θα γεμίζουν ευχάριστα και παραγωγικά το χρόνο τους.

Παράλληλα καλλιεργούνται η έκφραση των συναισθημάτων, η ομαδικότητα, η συνεργασία, η εμπιστοσύνη, η σωματική κίνηση και η όξυνση των αισθήσεων, ενώ ενισχύονται η αυτοσυγκέντρωση, η υπομονή, η αυτοπεποίθηση, η παρατηρητικότητα και η αυτοεκτίμηση τους.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους καλλιεργώντας τα ταλέντα τους και τις ικανότητές τους.
Οι «Μικροί Επιστήμονες» προσφέρουν στους μαθητές και τις μαθήτριες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μια ποικιλία δραστηριοτήτων εκπαιδευτικού περιεχομένου καθώς και προγράμματα εμπλουτισμού των ικανοτήτων και των δυνατοτήτων τους όπως: