Μικροί Επιστήμονες

Image
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Stem&Arts/Μικροί Επιστήμονες» είναι εμπνευσμένο από την αγάπη για τα παιδιά και την επιθυμία μας να τους προσφέρουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει για την ηλικία τους.

Είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού κέντρου STEM&ARTS και επιδιώκει να αλλάξει τον τρόπο που περνάνε τα παιδιά τον ελεύθερο χρόνο τους μακριά από το σπίτι και το σχολείο.

Οι «Μικροί Επιστήμονες» ξεχωρίζουν από όλα τα άλλα παρόμοια προγράμματα καθώς σε εβδομαδιαία βάση συμπεριλαμβάνονται μοναδικές δραστηριότητες όπως:

  • Ρομποτική
  • Play in English
  • Πειράματα Φυσικής και Χημείας
  • Θεατρικό παιχνίδι
  • Μουσικοκινητική
  • Καλλιτεχνικό εργαστήρι
Image
Image
Τα παιδιά έχουν την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες, οι οποίες θα γεμίζουν ευχάριστα και παραγωγικά το χρόνο τους.

Παράλληλα καλλιεργούνται η έκφραση των συναισθημάτων, η ομαδικότητα, η συνεργασία, η εμπιστοσύνη, η σωματική κίνηση και η όξυνση των αισθήσεων, ενώ ενισχύονται η αυτοσυγκέντρωση, η υπομονή, η αυτοπεποίθηση, η παρατηρητικότητα και η αυτοεκτίμηση τους.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους καλλιεργώντας τα ταλέντα τους και τις ικανότητές τους.
Οι «Μικροί Επιστήμονες» προσφέρουν ένα εναλλακτικό πρόγραμμα με πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες που καλλιεργούν τις ικανότητες τους, την ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους και της φαντασίας τους καθώς και σε προγράμματα ψυχαγωγίας.