Μικροί Επιστήμονες

Image
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Stem&Arts/Μικροί Επιστήμονες» είναι εμπνευσμένο από την αγάπη για τα παιδιά και την επιθυμία μας να τους προσφέρουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει για την ηλικία τους.

Είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού κέντρου STEM&ARTS στη Πάτρα (Γούναρη 35 & Κανακάρη) και επιδιώκει να αλλάξει τον τρόπο που περνάνε τα παιδιά τον ελεύθερο χρόνο τους μακριά από το σπίτι και το σχολείο.

Οι «Μικροί Επιστήμονες» ξεχωρίζουν από όλα τα άλλα παρόμοια προγράμματα καθώς σε εβδομαδιαία βάση συμπεριλαμβάνονται μοναδικές δραστηριότητες όπως:

  • Ρομποτική
  • Play in English
  • Πειράματα Φυσικής και Χημείας
  • Θεατρικό παιχνίδι
  • Μουσικοκινητική
  • Καλλιτεχνικό εργαστήρι
Image
Image
Τα παιδιά έχουν την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες, οι οποίες θα γεμίζουν ευχάριστα και παραγωγικά το χρόνο τους.

Παράλληλα καλλιεργούνται η έκφραση των συναισθημάτων, η ομαδικότητα, η συνεργασία, η εμπιστοσύνη, η σωματική κίνηση και η όξυνση των αισθήσεων, ενώ ενισχύονται η αυτοσυγκέντρωση, η υπομονή, η αυτοπεποίθηση, η παρατηρητικότητα και η αυτοεκτίμηση τους.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους καλλιεργώντας τα ταλέντα τους και τις ικανότητές τους.
Οι «Μικροί Επιστήμονες» θα προσφέρουν ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα με πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς. Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες που καλλιεργούν τις ικανότητες τους και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους και της φαντασίας τους.