Αθήνα                          Πάτρα                          Καλάβρυτα                       Ναύπακτος


Ποιοι Είμαστε

Παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στην πολιτική της εκπαίδευσης διαπιστώσαμε την ανάγκη δημιουργίας του εκπαιδευτικού κέντρου «STEM+ARTS» καθώς θέλουμε να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια των γονιών να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά τους. Στο «STEM+ARTS» προσφέρουμε στους μαθητές μας ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή τη στιγμή στον εκπαιδευτικό τομέα, έτσι ώστε να αποκτήσουν όλα εκείνα τα εφόδια τα οποία τους είναι απαραίτητα για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «STEM+ARTS» επικεντρώνεται αφ΄ενός στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων στην Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά και αφ΄ετέρου στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και του χαρακτήρα.
Θέλουμε να προσφέρουμε στους μαθητές μας τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να γίνουν πετυχημένοι και ευτυχισμένοι πολίτες του 21ου αιώνα.

Ερευνήσαμε με μεγάλη προσοχή την προτεινόμενη διδακτέα ύλη STEM τόσο για την Πρωτοβάθμια όσο και για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση των αντίστοιχων Υπουργείων Παιδείας Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλίας και Αγγλίας.


Μελετήσαμε τις προτάσεις και εφαρμογές STEM για παιδιά, από επιστημονικούς φορείς και οργανισμούς, όπως: U.S. STEM Foundation, U.K. STEM Foundation, M.I.T., E.U. STEMNET, ΝΑSA, Carnegie Mellon University, LEGO Systems.


Η προσθήκη της λέξης ARTS στο αρχικό STEM επισημαίνει την αναγκαιότητα των ανθρωπιστικών σπουδών (τέχνες, συναισθηματική νοημοσύνη και επικοινωνία) έτσι ώστε οι μαθητές να αναπτύξουν την καλλιτεχνική τους πλευρά, να καλλιεργήσουν στοιχεία του χαρακτήρα τους και να αναπτύξουν δεξιότητες διαπροσωπικής επικοινωνίας και συνεργασίας.

Σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε τα καινοτόμα Εκπαιδευτικά Προγράμματα «STEM+ARTS» τα οποία έχουμε ήδη δοκιμάσει στην τάξη και είναι ειδικά προσαρμοσμένα για τις ανάγκες των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου.

«STEM + ARTS»

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο «STEM+ARTS» δημιουργήθηκε από την επιθυμία μας να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια των γονιών που θέλουν να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά τους. Η επιστημονική ομάδα του «STEM+ARTS» έχοντας μελετήσει τα προγράμματα των εγκυρότερων πανεπιστημίων του κόσμου (MIT, CMU, Tufts), αναπτύσσει και πραγματοποιεί στην ελληνική πραγματικότητα αντίστοιχα προγράμματα, τα οποία εκπονούνται από έμπειρους εκπαιδευτικούς.

ΑΘΗΝΑ - ΠΑΛΛΗΝΗ

 Υακίνθων 2 & Λ. Μαραθώνος 58, Παλλήνη 15351
 210 603 0782
 pallini@stem-arts.gr


ΑΘΗΝΑ - ΚΥΨΕΛΗ

Στυλιανή Αθανασιάδη
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
Τιτάνων 9, 11362, Κυψέλη
2108812376 - 697 686 8089
info@xenesglosses-athanasiadi.gr


ΑΘΗΝΑ - ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

Β. Παγουλάτου – Βλάχου
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
Μακ Μίλαν 13-15, 11144, Άνω Πατήσια
210 2280270
macmillan@pvlc.gr


ΑΘΗΝΑ - ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Β. Παγουλάτου – Βλάχου
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
Χάνσεν 25, 11144, Άγιος Ελευθέριος
210 2280242
hansen@pvlc.gr


Πάτρα

 Γούναρη 35 & Κανακάρη (1ος Όροφος)
 2610 224565
 info@stem-arts.gr


ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Αλεξία Παληού
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
 Νότη Μπότσαρη 81
 2634024190
 naupaktos@stem-arts.edu.gr


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Ε.Ρεστέμη - Ν.Αθανασοπούλου
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
Καλάβρυτα - Αγίας Λαύρας 16
2692022863
kalavryta@stem-arts.edu.gr


Subscribe to Our Newsletter

© STEM & ARTS
All Rights Reserved.