Ποιοι Είμαστε

Παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στην πολιτική της εκπαίδευσης διαπιστώσαμε την ανάγκη δημιουργίας του εκπαιδευτικού κέντρου «STEM+ARTS» καθώς θέλουμε να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια των γονιών να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά τους. Στο «STEM+ARTS» προσφέρουμε στους μαθητές μας ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή τη στιγμή στον εκπαιδευτικό τομέα, έτσι ώστε να αποκτήσουν όλα εκείνα τα εφόδια τα οποία τους είναι απαραίτητα για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «STEM+ARTS» επικεντρώνεται αφ΄ενός στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων στην Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά και αφ΄ετέρου στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και του χαρακτήρα.
Θέλουμε να προσφέρουμε στους μαθητές μας τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να γίνουν πετυχημένοι και ευτυχισμένοι πολίτες του 21ου αιώνα.

Φέραμε στην Ελλάδα και βάζουμε σε εφαρμογή σε Αθήνα και Πάτρα το πρόγραμμα «STEM+ARTS» ειδικά για παιδιά ηλικίας από 6 ως 14 ετών, σταθμισμένο ειδικά για την ελληνική πραγματικότητα. Χρειαστήκαμε δύο χρόνια συστηματικής δουλειάς και προετοιμασίας.

Απευθυνθήκαμε σε Έλληνες και ξένους ειδικούς επιστήμονες. Κάναμε χρήση επιστημονικών πορισμάτων και πηγών της NASA, των Πανεπιστημίων TUFTS, MIT, CONNECTICUT και των Υπουργείων Παιδείας Αγγλίας και ΗΠΑ.

<< STEM + ARTS >>

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο <<STEM+ARTS>> δημιουργήθηκε από την επιθυμία μας να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια των γονιών που θέλουν να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά τους. Η επιστημονική ομάδα του <<STEM+ARTS>> έχοντας μελετήσει τα προγράμματα των εγκυρότερων πανεπιστημίων του κόσμου (MIT, CMU, Tufts), αναπτύσσει και πραγματοποιεί στην ελληνική πραγματικότητα αντίστοιχα προγράμματα, τα οποία εκπονούνται από έμπειρους εκπαιδευτικούς.

ΑΘΗΝΑ

 Υακίνθων 2 & Λ. Μαραθώνος 58, Παλλήνη 15351
 210 603 0782
 pallini@stem-arts.gr


Πάτρα

 Γούναρη 35 & Κανακάρη (1ος Όροφος)
 2610 224565
 info@stem-arts.gr


ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Αλεξία Παληού
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
 Νότη Μπότσαρη 81
 2634024190
 naupaktos@stem-arts.edu.gr


Λάππας Αχαΐας

Γωγώ & Διονυσία Παναγιωτοπούλου
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
 Λάππας Αχαΐας
 6987000826
 lappa@stem-arts.edu.gr


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Ε.Ρεστέμη - Ν.Αθανασοπούλου
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
Καλάβρυτα - Αγίας Λαύρας 16
2692022863
kalavryta@stem-arts.edu.gr

Subscribe to Our Newsletter


© STEM & ARTS
All Rights Reserved.